Reiki

Reiki är ett mjukt och effektivt sätt att förebygga och behandla exempelvis stress, oro, värk, spänningar och blockeringar. Det är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att det fysiska och psykiska är en helhet. Genom beröring nås djup avslappning som gör att både fysiska och mentala spänningar kan lösas upp. Under behandlingen kan känslor och tankar komma till ytan, vilket då skapar möjlighet att släppa taget om dem.

Upplevelsen av Reiki skiljer sig mellan olika personer och även mellan olika tillfällen. Vanligt är att uppleva att det blir varmt, att det pirrar och att man blir lugn och avslappnad.

Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och är avdragsgillt för arbetsgivare. Man kan alltså använda friskvårdsbidraget till Reikibehandling.”Tack vare en stund på bänken och efteråt fick jag en sund eftertanke som stärkte min relation till mig själv. Hjälpte mig att uppmärksamma mitt djup, och en bortglömd skada som inte ska köras över och avkoppling i närvarons tecken. Man kan inte bli nog påmind om sin kropps komplexa energier och förmågor. Tack så mycket!”

”Igår kväll när jag skulle somna insåg jag att suset i öronen är borta och det är fortfarande tyst ...underbart. Magen är lugn.”

”Jag kände mig oerhört trygg med dig. Jag kände att dina händer var kallare än vad min hud var när du la handen på mig, men det tog inte lång stund innan det blev som en varm "platta" mellan din hand och min hud. På vissa ställen var det som det blev en hetta till och med. Du har en gåva och du vet dessutom hur du ska använda den.”

”Upplevelsen var för mig unik. Intrycket av att du fortfarande höll i min högerfot när du senare var vid min höft, var märkligt.”

Prislista Reiki

*** Reiki är avdragsgillt för arbetsgivare. Friskvårdsbidraget kan användas! ***

Priserna är inkl. moms.

Behandling
45 min, 525 kr
Paket med 5 behandlingar, 2250 kr (kan användas av flera personer)

Kort behandling
20 min 275 kr
Paket med 5 behandlingar, 1125 kr (kan användas av flera personer)

Båda paketen kan användas till båda varianterna av behandling. En vanlig behandling motsvarar i värde två korta.

linda@stresshantera.nu